Заставаме зад полицая, който простреля владежа на улицата при опит

...
 Заставаме зад полицая, който простреля владежа на улицата при опит
Коментари Харесай

МВР застава зад полицая, който уби младежа при опит за бягство

 Заставаме зад служителя на реда, който простреля владежа на улицата при опит за бягство, тъй като служителят е спазил всички указания и протоколи за деяние при такива случаи. Това сподели в изявление за bTV вътрешният министър Калин Стоянов.

Полицаят ще понесе административна отговорност само за това, че е употребявал персонално оръжие, тъй като това е нарушаване на разпоредбите. " По принцип един служител на реда обаче може да носи у себе си и три оръжия, в случай че се постанова. Експертизите обаче към момента не са подготвени, с цел да се създадат дефинитивни изводи ", сподели Стоянов. 

Отнемането на коли от пияни и дрогирани водачи изрично работи, разгласи министърът. " Откакто бе въведено отнемането на коли за несъмнено наличие на алкохол в кръвта на водачите, случаите фрапантно са намалели ", уточни Калин Стоянов. 

Миниванът с мигрантите, хванат тази заран, е ръководен от престъпно проявен българин без брошура. „ За благополучие няма починали – таксиметровият водач е в положително положение “, разясни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР